A shopkeeper prepares a bill for different items purchased by the customer. A bill usually has details of items being sold, quantity, rate and the total cost. So, when we get a bill, we must check whether the quantity, price and the amount for each item have been entered correctly. We must check the total before we pay the money.

Nairitee purchased following items from Nitheeya Stationary Store and prepare the bill for the items purchased by Nairitee.

**Solution:**

Cost of 5 notebooks = 5 × Rs. 25.50 = Rs. 127.50

Cost of 6 rulers = 6 × Rs. 12 = Rs. 72.00

Cost of 4 erasers = 4 × Rs. 4 = Rs. 16.00

**5th Grade Math Problems****From Preparing a Bill to HOME PAGE**

**Didn't find what you were looking for? Or want to know more information
about Math Only Math.
Use this Google Search to find what you need.**

## New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below. Ask a Question or Answer a Question.