Multiplication Table Worksheets

In multiplication table worksheets we will solve 0 – 25 times tables under this. Students can practice all the sheets to gain knowledge in tables. This printable time table sheets can be practiced by everyone. Free multiplication table worksheets can be access from anywhere. Under this topic we will practice sheets on different tables.

Let’s practice colorful printable mixed multiplication tables.

Mixed Multiplication Tables

12 × 8 =                  8 × 8 =                  15 × 12 =

13 × 7 =                  5 × 3 =                  18 × 10 =

11 × 5 =                  9 × 7 =                  19 × 12 =

10 × 9 =                 6 × 8 =                  14 × 11 =

14 × 6 =                  2 × 9 =                  17 × 12 =

17 × 3 =                  7 × 5 =                  16 × 10 =

19 × 2 =                  3 × 7 =                  12 × 12 =

15 × 0 =                  4 × 6 =                  13 × 12 =

18 × 7 =                  5 × 3 =                  11 × 11 =

16 × 9 =                  1 × 0 =                  25 × 10 =

20 × 6 =                  9 × 9 =                  22 × 12 =

25 × 7 =                  6 × 7 =                  24 × 12 =

21 × 9 =                  5 × 2 =                  25 × 12 =

24 × 6 =                  0 × 2 =                  23 × 11 =

23 × 5 =                  7 × 3 =                  21 × 12 =


Questions and Answers on Worksheet on Multiplication Table:

1. Put the right sign >, < or =.

(i) 3 × 6 __________ 12 × 2

(ii) 13 × 3 __________ 12 × 5

(iii) 4 × 3 __________ 6 × 2

(iv) 14 × 5 __________ 15 × 6

(v) 5 × 4 __________ 7 × 3

(vi) 13 × 8 __________ 12 × 6

(vii) 11 × 5 __________ 12 × 4

(viii) 15 × 0 __________ 13 × 0


Answers:

1. (i) <

(ii) <

(iii) =

(iv) <

(v) <

(vi) >

(vii) >

(viii) =


2. Fill in the blanks.

(i)

3 times 4

= _____ groups of _____

(ii)

4 times 3

= _____ times _____

(iii)

4 times 2

= 4 × _____

(iv)

5 + 5 + 5 + 5

= _____ × _____

Answers:

2. (i) 3 groups of 4

(ii) 4 times 3

(iii) 4 × 2

(iv) 4 × 5


3. look at the pictures and answer the questions.

(i)

Dog Legs

How many legs do 3 dogs have?

____ × ____ = ____ legs.

(ii)

Number of Apples

How many apples in all?

____ × ____ = ____ apples.

(iii)

Number of Flowers

How many flowers in all?

____ × ____ = ____  flowers.


Answer:

3. (i) 3 × 4 = 12 legs.

(ii) 2 × 4 = 8 apples.

(iii) 2 × 3 = 6 flowers.


4. match the following.

(i) 25

(ii) 20

(iii) 18

(iv) 14

(a) 7 × 2

(b) 6 × 3

(c) 5 × 5

(d) 10 × 2

Answer:

4. (i) → (c)

(ii) → (d)

(iii) → (b)

(iv) → (a)


5. How many legs 6 cows have? _____.


Answer:

5. 6 × 4 = 24 legs.


6. Fill in the blanks.

(i) 2 times 2 = _____

(ii) 3 + 3 + 3 = _____ × _____ = _____

(iii) 4 groups of 5 = _____ × _____


Answer:

6. (i) 4

(ii) 3 × 3 = 9

(iii) 4 × 5


7. Find the product.

(i) 5 × 2 = _____

(ii) 2 × 4 = _____

(iii) 9 × 1 = _____

(iv) 8 × 4 = _____

(v) 6 × 2 = _____

(vi) 7 × 5 = _____


Answer:

7. (i) 10

(ii) 8

(iii) 9

(iv) 32

(v) 12

(vi) 35


8. Find the product.

(i)

            T          O

                        6

            ×          4  

                                        

(ii)

            T          O

            1          0

            ×          5  

                             

(iii)

            T          O

                        8

            ×          9  

         ___________           

(iv)

            T          O

                        6

            ×          4  

         _____           


Answer:

8. (i) 24

(ii) 50

(iii) 72

(iv) 24


9. Fill in the blanks by skip counting.

(i) 4 _____ 12 _____ _____ _____ 28 _____ 36 _____

(ii) 5 _____ 15 _____ _____ _____ _____ _____ _____ 50


Answer:

9. (i) 4 8 12 16 20 24 28 32 36 40

(ii) 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50


10. How many wheels do 9 cars have?


Answer:

10. 9 × 4 = 36


11. One basket has 5 bananas. How many bananas do 6 baskets have?

Answer:

9. 6 × 5 = 30


Parents and teachers can keep their kids busy in practicing the multiple numbers of free printable worksheets on times table.

Math Only Math is based on the premise that children do not make a distinction between play and work and learn best when learning becomes play and play becomes learning.

However, suggestions for further improvement, from all quarters would be greatly appreciated.

Worksheet on 0 Times Table     

Worksheet on 1 Times Table       

Worksheet on 2 Times Table      

Worksheet on 3 Times Table      

Worksheet on 4 Times Table      

Worksheet on 5 Times Table      

Worksheet on 6 Times Table      

Worksheet on 7 Times Table      

Worksheet on 8 Times Table    

Worksheet on 9 Times Table      

Worksheet on 10 Times Table    

Worksheet on 11 Times Table  

Worksheet on 12 Times Table 

Worksheet on 13 Times Table

Worksheet on 14 Times Table      

Worksheet on 15 Times Table

Worksheet on 16 Times Table     

Worksheet on 17 Times Table

Worksheet on 18 Times Table      

Worksheet on 19 Times Table          
Worksheet on 20 Times Table      

Worksheet on 21 Times Table          
Worksheet on 22 Times Table      

Worksheet on 23 Times Table          
Worksheet on 24 Times Table

Worksheet on 25 Times Table






Multiplication Table

Multiplication Table Chart

Math Homework Sheets

From Multiplication Table Worksheets to HOME PAGE




Didn't find what you were looking for? Or want to know more information about Math Only Math. Use this Google Search to find what you need.



New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below. Ask a Question or Answer a Question.

Share this page: What’s this?

Recent Articles

  1. Formation of Greatest and Smallest Numbers | Arranging the Numbers

    May 19, 24 03:36 PM

    Formation of Greatest and Smallest Numbers
    the greatest number is formed by arranging the given digits in descending order and the smallest number by arranging them in ascending order. The position of the digit at the extreme left of a number…

    Read More

  2. Formation of Numbers with the Given Digits |Making Numbers with Digits

    May 19, 24 03:19 PM

    In formation of numbers with the given digits we may say that a number is an arranged group of digits. Numbers may be formed with or without the repetition of digits.

    Read More

  3. Arranging Numbers | Ascending Order | Descending Order |Compare Digits

    May 19, 24 02:23 PM

    Arranging Numbers
    We know, while arranging numbers from the smallest number to the largest number, then the numbers are arranged in ascending order. Vice-versa while arranging numbers from the largest number to the sma…

    Read More

  4. Comparison of Numbers | Compare Numbers Rules | Examples of Comparison

    May 19, 24 01:26 PM

    Rules for Comparison of Numbers
    Rule I: We know that a number with more digits is always greater than the number with less number of digits. Rule II: When the two numbers have the same number of digits, we start comparing the digits…

    Read More

  5. Worksheets on Comparison of Numbers | Find the Greatest Number

    May 19, 24 10:42 AM

    Comparison of Two Numbers
    In worksheets on comparison of numbers students can practice the questions for fourth grade to compare numbers. This worksheet contains questions on numbers like to find the greatest number, arranging…

    Read More