Answers of Sample 3

Question and answers of sample 3 we will find 10 sample questions for math employment test.




(a) √6 + √2

(b) √6 - √2

(c) √6 – 2

(d) 2 - √6

(e) None



Answer: (d)


2. \((\frac{\sqrt{5} + \sqrt{3}}{\sqrt{5} - \sqrt{3}})^{2}\) is equal to:

(a) 62

(b) 66 

(c) 64

(d) 68

(e) 65



Answer: (a)


3. The greatest (√19 – √17), (√13 – √11), (√7 – √5) and (√5 – √3) is:

(a) (√19 – √17)

(b) (√13 – √11)

(c) (√7 – √5)

(d) (√5 – √3)

(e) None



Answer: (d)



4. Arrange the following in descending order:

∛4, √2, √(6&3) , ∜5

(a) √2 > √(6&3) > ∛4 > ∜5

(b) ∜5 > ∛4 > √(6&3) > √2

(c) ∜5 > ∛4 > √2 > √(6&3)

(d) √(6&3) > ∜5 > ∛4 √2

(e) None



Answer: (a)



5. If x = \(\frac{\sqrt{3} + 1}{\sqrt{3} - 1}\) and y = \(\frac{\sqrt{3} + 1}{\sqrt{3} - 1}\), then value of x² + y²

(a) 13

(b) 14

(c) 15

(d) 10

(e) 8



Answer: (b)


6. \(\frac{√1296}{?}\) = \(\frac{?}{2.25}\)

(a) 6

(b) 8

(c) 7

(d) 9

(e) 12



Answer: (d)



7. √(.00059049) = ?

(a) .243 

(b) .0243

(c) .00243

(d) .000243

(e) None



Answer: (b)



8. What is 25% of 25% equal to:

(a) 6.25

(b) .625 

(c) 0.625

(d) .00625

(e) None



Answer: (c)



9. If 8% of x = 4% of y, then 20% of x is:

(a) 10 % of y 

(b) 16 % of y 

(c) 80 % of y

(d) 15 % of y 

(e) None



Answer: (a)



10. 75% of a number when added to 75 is equal to the number. The number is:

(a) 150 

(b) 200 

(c) 225

(d) 300

(e) 320



Answer: (d)

After solving the sample 3 please go to sample 4

In the answers of sample3 if you have any doubts in solving these 10 questions you can fill-up the Comments box below, so that we can help you.

Answers of Sample3



1. (d)

2. (a)

3. (d)

4. (a)

5. (b)

6. (d)

7. (b)

8. (c)

9. (a)

10. (d)


Sample 1           Answers of Sample 1

Sample 2           Answers of Sample 2

Sample 3           Answers of Sample 3

Sample 4           Answers of Sample 4

Sample 5           Answers of Sample 5

Sample 6           Answers of Sample 6

Sample 7           Answers of Sample 7





Math Employment Test Samples

From Answers of Sample 3 to HOME PAGE


New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below. Ask a Question or Answer a Question.



Didn't find what you were looking for? Or want to know more information about Math Only Math. Use this Google Search to find what you need.